Dosar Burse Sociale

 

 

Studenţii integralişti care au situaţii sociale deosebite, pot TRIMITE ONLINE (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru IMAPA, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru IMAA și IEA, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru Master) la Secretariatul facultății acte care justifică situaţia respectivă, în vederea obţinerii unei burse de ajutor social. Aceste burse se acordă ANUAL. La Actele justificative se va anexa o Declaraţie de bursă, ce poate fi descărcată de pe site-ul Facultății.

Se încadrează în categoria “Bursă de ajutor social“ studenţii ale căror venituri lunare per membru de familie din lunile iulie, august, septembrie nu depășesc un salariu minim net pe economie de 1360 LEI.

“Bursa de ajutor social” se acordă în ordinea crescătoare a venitului pe membru de familie şi în limita bugetului alocat.

 Acte necesare pentru bursele sociale

 Declaraţie de bursă