Sesiunea de comunicări științifice a studenților 2019

 
 

 

Extindere termen de trimitere a rezumatelor si prezentarilor

 

 

Termene limita:

  • 15 Aprilie 2019 pentru inscriere (completarea și trimiterea fișelor de participare în format electronic; fișa de participare solicită rezumatul prezentării in max. 600 caractere, in limba romana si in limba engleza, pentru intocmire Book of Abstracts);
  • 5 Mai 2019 pentru trimiterea prezentarilor (PPT si Poster).

 

E-mail pentru corespondenta: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Sesiunea de comunicări științifice a studenților va avea loc în data de 17 mai 2019, începând cu ora 9.00, în corpul P (sălile vor fi anunțate după întocmirea Programului).

 

Termene limită importante:

  • 31 martie 2019 pentru înscriere (completarea și trimiterea fișelor de participare în format electronic)
  • 15 aprilie 2019 pentru trimiterea prezentărilor (PPT și Poster) 

 

Adresa de corespondenta: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Prezentările pot fi elaborate în limba româna sau în oricare dintre limbile străine care se predau în FMIEADR.

 

Sesiunea de comunicări științifice a studenților din cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală este un eveniment științific și educațional organizat anual de către cadre didactice și studenți pentru a promova, încuraja și recompensa studiile și cercetările realizate de-a lungul timpului. Evenimentul este destinat tuturor studenților, indiferent de programul de licență sau master la care sunt înscriși.

 

Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești este creată pentru a ajuta studenții să se familiarizeze cu redactarea unei cercetări sau crearea unui proiect, dezvoltând totodată și spiritul competitiv. Este o oportunitate excelentă, în care studentul poate colabora cu cadrele didactice, implicându-se în activitatea extracurriculară.

 

Fiecare participant va primi certificat de participare, iar cei mai buni vor fi premiați.

Nu se percepe taxă de participare.

Stabilește subiectul proiectului cu cadrul didactic îndrumător și ÎNSCRIE-TE!

 

Documente utile: