Invitați în cadrul ședințelor de tutorat (ROSE)

 

 

29.05.2020 – Andreia Iana, Coordonator Marketing și comunicare Animal Care & Plant Care, OLMIX ECO SRL

Dragi studenți,

în cadrul activităților de tutorat, proiect ROSE, vineri 29 mai 2020 am avut ca și invitat la întâlnirea online cu absolvenții facultății noastre, pe dna Andreia Iana, Coordonator Marketing și comunicare la Olmix Eco SRL.

Prezența voastră în număr mare ne-a bucurat și ne-a asigurat că aceste întâlniri vă sunt utile.

 
 

 

 

22.05.2020 – Mihail Șerban (Caussade Semences)

In cadrul activitatilor de tutorat, parte a proiectul ROSE AG213/2019, in data de 22 mai 2020, ora 14.00, am avut ca invitat pe dl. SERBAN Mihail, absolvent al facultatii noastre, actualmente Marketing Manager la Caussade Romania.

Ca de obicei, intalnirea online cu studentii anului I licenta s-a desfasurat pe platforma G Suite Meet.

 
 

 

 

15.05.2020 – Alexandru Coclisan (ISAGRI România)

In continuarea activitatilor de tutorat din cadrul proiectului ROSE AG213/2019, in data de 15 mai 2020, ora 13.00, am avut ca invitat pe dl. Coclisan Alexandru, director ISAGRI Romania, absolvent al facultatii noastre.

Intalnirea s-a desfasurat pe platforma G Suite Meet, iar invitatiile au fost trimise din classroom-urile create pentru studenti. Pentru ca la discutie ati participat foarte multi studenti, speram ca a fost o intalnire interesanta si fructuoasa. Va asteptam in continuare si la celelalte intalniri.

 
 

 

 

08.05.2020 – Robert Zaman

Dragi studenți, Proiectul ROSE - Educația poartă spre carieră. Vreau să învăț aici! (VIA), beneficiar USAMV din București, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală iși continuă activitățile prin ședințe online, datorită acțiunilor de combatere a noului coronavirus Covid-19, pentru care se pastrează distanțarea socială.

Astfel, s-au desfășurat ateliere și conferințe video prin intermediul platformei G Suite.

De asemenea, în data de 08 Mai 2020 am avut ca și invitat pentru ședințele de tutorat, un absolvent al Facultății noastre, dl. Robert Zaman.

Prezența voastră ne-a bucurat, de aceea vă așteptăm cu drag să participați în continuare la aceste activități!

 
 

 

 

10.04.2020 - Gimbășanu Gabriela și Dumitru Eduard

Dragi studenți, Proiectul ROSE - Educația poartă spre carieră. Vreau să învăț aici! (VIA), beneficiar USAMV din București, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală și-a continuat activitățile prin ședințe online și în perioada de #stamacasa.

Astfel, s-au desfășurat ateliere și conferințe video prin intermediul platformei G-Suite și, de asemenea, am avut și invitați (doi absolvenți ai facultății – Gimbășanu Gabriela și Dumitru Eduard) pentru ședințele de tutorat.

Vom continua aceste activități și după perioada vacanței de Paște.

Vă așteptăm cu drag!

 
 

 

 

09.03.2020 – Georgeta Beldiman (Business Press Agricol)

Proiectul ROSE - Educația poartă spre carieră. Vreau să învăț aici! - Invitati în cadrul sedintelor de tutorat

În data de 09 martie 2020, studenții anului I, IMAA au avut ca invitați în cadrul ședintelor de tutorat reprezentanți ai grupului Business Press. Astfel, doamna director general Georgeta Beldiman a discutat cu studenții aspecte legate de viața de student, de alegerile personale și profesionale, experiențe de viață și oportunități pe care tinerii trebuie sa le cunoască.