Promovăm împreună România

 
 

 

Invitație la Evenimentul ”Promovăm împreună România”, editia a 4-a, Facultatea de Management & PRO AGRO, vineri 14 decembrie 2018, ora 10:30

 

Ne face deosebită plăcere să vă invităm vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 10:30, la evenimentul ”Promovăm împreună România”, ediția a IV-a, organizat de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, în clădirea P, etaj I, amfiteatrul P33.

Este cea de-a IV-a ediție a unui eveniment anual ai cărui protagoniști sunt studenți de la cele două specializări ale Facultății de Management, eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO, și care vizează promovarea în scop didactic a unor afaceri reale cu produse locale și tradiționale românești, produse cu istorie și tradiție, după un plan de lucru detaliat. Accentul este pus în totalitate pe latura practică, de teren, echipele de studenți aflându-se într-o competiție strânsă de idei, resurse atent investite și mai ales timp folosit, pentru a răspunde cerințelor ample de lucru ale proiectului.

Invitați cu stand de prezentare în cadrul evenimentului din acest an sunt studenți de la Facultatea de Horticultură, USAMV București și două echipe de elevi, una reprezentând Liceul Tehnologic nr. 1 Prundu, județul Giurgiu, iar cealaltă Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” din București, cu produse specifice de patiserie, realizate chiar de ei. Începem cu vizitarea standurilor, de la ora 10:00, iar până la începerea efectivă a prezentărilor în amfiteatrul P33, după ora 10:30, vă oferim câteva momente inedite de dans de sărbătoare, prezentate de 2 trupe de copilași de la Școala de dans Dance World: The Lollipops și Mini Dance World.

Vă așteptăm cu drag să îi cunoaștem și să îi susținem pe acești tineri deosebit de creativi și ambițioși, cum sunt de altfel toți studenții Universității noastre, să vedeți cât de mult suflet au pus și cât de serios s-au implicat în această muncă laborioasă.

Găsiți atașată o galerie foto cu echipele de studenți implicate și câteva indicii pentru surprizele pregătite de ei în acest an. Sunt bineveniți să asiste toți studenții Universității noastre interesați, să vină să strângem și mai bine rândurile.