Achiziție consumabile ROSE

 
  

Proiectul ROSE „EDUCAȚIA POARTĂ SPRE CARIERĂ. VREAU SĂ ÎNVĂȚ AICI! (VIA)

Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală

 

 

Anunț atribuire contract achiziție consumabile (CO)

Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE), AG213/2019 - Educația poartă spre carieră. Vreau să învăț aici! (VIA), Beneficiar USAMV, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.

În urma procesului de evaluare a ofertelor pentru achiziția de consumabile, metoda de achiziție Cerere de ofertă (CO), contractul în valoare de 3106.22 lei, FĂRĂ TVA, a fost atribuit firmei SC UNIVERSUM BIROTICA S.R.L., Adresa: Str. Bozioru, Nr. 16, Sector 2, București.

 

 

Invitația de participare - achiziție de consumabile

Ofertanții sunt invitați să trimită completat în termenele și termenii mentionați, documentul anexa – Termeni și Condiții de livrare.

Referitor la invitatia de participare pentru achizitia de consumabile din cadrul Acordului de Grant nr. 213/SGU/NC/II, intitulat Educația poartă spre carieră. Vreau să învăț aici! (VIA), s-a constatat necesitatea unor clarificari.
In acest sens, in data de 12 novembre 2020, a fost solicitata urmatoarea clarificare:

• Produsele mentionate in Invitatia de participare - Hartie de copiator color, A4, 300g/mp, 125 coli/top si Hartie copiator color, A4, 120g/mp, 500 coli/top – se mentioneaza ca acestea corespund cu produsul Carton alb (la gramajul mentionat).
Va putem comunica faptul ca noi am gasit produsele respective sub ambele denumiri (carton si hartie). Astfel, consideram ca este important ca sa fie respectate in special celelalte caracteristici (dimensiune foaie, gramaj, numar de coli/top).

De asemenea, pentru a fi suficient de clara denumirea produselor, dorim sa facem si urmatoarea mentiune (pentru aceleasi produse) – CULOAREA – nu se refera la o culoare anume, putand fi orice culoare existenta pe piata, dar care se incadreaza in caracteristicile mentionate (dimensiune foaie, gramaj, numar de coli/top).