Rezultate provizorii admitere master - Sesiunea IUNIE-IULIE 2021

 

 

Agribusiness

 

Management şi dezvoltare rurală

 

Managementul calităţii şi inovaţiei în domeniul agroalimentar

 

Management în agroturism şi alimentaţie publică

 

Management şi audit intern

 

Managementul industriei ospitalității rurale (cu predare în limba engleză Management of rural hospitality industry)

 

În perioada 21 - 26 iulie candidații admiși trebuie să prezinte la sediul facultății (Sala A-I-49, Corp A (Rectorat), Bd. Mărăști, nr. 59, Sector 1, București), de luni până vineri în intervalul orar 08:00 - 16:00 și sâmbătă între 9:00 - 12:00, pentru confirmarea locului, următoarele documente:

  • diploma bacalaureat și foaie matricolă;
  • diploma de licență și supliment la diplomă sau adeverință de licență pentru promoția 2021.

 

După validarea actelor în original, candidații au posibilitatea de a descărca contractul de studii din platforma de admitere. Acesta se va completa în momentul transmiterii actelor în original sau poate fi transmis prin mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ultimul pas este plata taxei de înmatriculare pentru candidații admiși la buget (50 lei) sau a taxei de înmatriculare și a primei tranșe din taxa de studii pentru candidații admiși la taxă.

Absolvenții promoției 2021 ai Facultății de Management și Dezvoltare Rurală care au actele în original depuse la secretariat, trebuie doar să plătească taxa de înmatriculare și să transmită contractul semnat și scanat la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În atenția candidaților! Duminică, 25 iulie 2021, secretariatul facultății este închis.