Galerie foto

 

Activități

Colinde 2017

Sfintele sărbători de iarnă ne îndeamnă la bunătate şi generozitate, iar pentru studenţii Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMVB, aceste doua calităţi se împărtășesc cu ceilalţi.

Astfel, una dintre frumoasele tradiții ale Facultăţii noastre, “Colinda de Crăciun” a avut loc marți, 19.12.2017, începând cu ora 11.00. Și în acest an, am considerat că diverse forme de artă: dansul popular, poeziile și colindele fac parte din sfera acestei perioade sacre reprezentate de Nașterea Domnului, iar studenții noștri ne-au dezvăluit frumusețea acestora.

Cadre didactice și studenți am întâmpinat împreună sfintele sărbători și am profitat de ocazie să ne facem urări de: Crăciun fericit și La mulți ani cu spor și sănătate!

În numele spiridușilor lui Moș Crăciun,

Lector univ. dr. Andreea Raluca Constantin și Șef lucrări dr. Irina-Adriana Chiurciu

 

Simpozioane

 

Festivități

Curs festiv IMAPA

Cursul festiv - Specializarea: Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism

 

Promoții

 

 

 

Evenimente

”Școala de bani” - BCR

 

Studenti ai facultatii MIEADR au participat in data de 11 octombrie a.c. la un curs de educatie financiara oferit de BCR. Seria de cursuri “Scoala de bani” este un curs gratuit pentru adulti, prietenos cu copiii, de la care poti invata sa iti calculezi bugetul personal si sa iti gestionezi cheltuielile si datoriile.