Concursului Regional „Antreprenor Junior”

Societatea Antreprenorială Studențească USAMV București a jurizat ideile de afaceri propuse de liceeni , la data de 21 Mai 2024, în cadrul Concursului Regional „Antreprenor Junior”, organizat de Liceul Tehnologic Nikola Tesla, evenimentul fiind gazduit de USAMV București.

Prima ediție a concursului regional ”Antreprenor Junior” a fost un adevărat succes! Inițiativa noastră, care a început timid ca un concurs în cadrul liceului, a crescut și a ajuns să fie o competiție regională de prestigiu.

Anul acesta, evenimentul a fost găzduit într-un amfiteatru al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV. Participanții din liceele din București și din împrejurimi și-au prezentat ideile inovatoare de afaceri în fața unui juriu exigent.

Concursul a avut cinci secțiuni, fiecare fiind jurizată de parteneri de renume:
„Selgros” pentru secțiunea „Prezintă-ți ideea într-un video spot!”
„BCR” pentru secțiunile „Logo-ul care îmi descrie afacerea” și „Are sloganul afacerii tale impactul dorit?”
„Societatea de Transport Bucuresti” pentru secțiunea „Cum îmi aleg colegii? Idei de motivare și recrutare personal pentru afacerea mea”
„Societatea Antreprenorială Studențească USAMV Bucuresti” pentru secțiunea „Am o idee profitabilă de afacere/finanțare”.

Apreciem în mod deosebit sprijinul Domnului Prof. Univ. Dr. Adrian Asănică, Decan al Facultății de Horticultură și Domnului Conf. Univ. Dr. Marius Micu, Decan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală. Datorită sprijinului dumnealor, acest eveniment s-a desfășurat cu succes.

Tabere studențești

Vă anunțăm că au fost publicate Metodologia si Anexa privind organizarea taberelor studențești METODOLOGIE Tabere Studențești ANEXE METODOLOGIE

”Bucureștiul HORTIcultural”

Intră în concursul  ”Bucureștiul HORTIcultural” și câștigă premiul tău! Începând cu 5 mai în mijlocul agitației cotidiene, o oază de natură te așteaptă să descoperi