Conferința ,,Rural Sustainable Plan’’

    Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală are deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la Conferința ,,Rural Sustainable Plan’’ din cadrul proiectului ,,Rural Sustainable Plan-Optimizarea competențelor profesionale ale studenților din domeniul inginerie economică și management Ediția I – 2023’’. Ca de fiecare dată, USAMV București sprijină performanța și motivează cercetarea de calitate. La această ediție, operatorii economici participanți vor acorda premii. 

    Tematica abordată în cadrul workshopurilor derulate pe parcursul desfășurării conferinței răspunde așteptărilor, atât a mediului de afaceri, cât și a mediului academic. Vor fi dezbătute teme precum:

  1. Smart village
  2. Adaptarea tradiționalului la modernitate
  3. Progres versus tradiție în mediul rural românesc
  4. Potențialul de dezvoltare al agriculturii ecologice în mediul rural
  5. Energie regenerabilă
  6. Inserția tinerilor în mediul rural
  7. Impactul digitalizării în agricultură
  8. Securitatea alimentară
  9. Patrimoniul cultural rural

     Evenimentul va avea loc în data de 14.12.2023 la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală: Corp P, Etajul 1Amfiteatrul P33, Ora 10:00.

      Vă mulţumim foarte mult pentru interesul dumneavoastră și vă așteptăm cu mare drag!

      Cu deosebita considerație,

Echipa de organizare din cadrul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală

Vezi aici invitaţia evenimentului

Metodologie Tabere Studenţeşti 2024

Au fost publicate Metodologia şi Ordinul privind organizarea taberelor studenţeşti în anul 2024.  Metodologie tabere studenţeşti 2024 Ordin tabere studenţeşti

Campania „Simply Test”

Împreună pentru sănătate! Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în parteneriat cu Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Societatea de Boli Infecțioase și